+45 4078 2193 jensarne@hotmail.dk

Som det fremgår herunder har jeg flere forskellige mulige træningsfaciliteter at tilbyde. Dette giver naturligvis en sund afveksling for hestene, hvilket igen betyder, at de både er mindre stressede i hverdagen samt er endnu mere klar på løbsdage. Du kan finde informationer om de forskellige træningsvarianter længere nede på siden.

Horse-Trainer
På Bryggergården benytter jeg bl.a. en Horse-Trainer til mine heste. Dette er en meget nyttig facilitet, som vi drager stor glæde af.

Ligeud-Bane
Til intervaltræning har jeg en 800m bane Ligeud-Bane. På banen er flere stigninger, hvilke er med til at forøge træningens effektivitet og virkning. Et billede af træningsbanen kan ses her. Banen er især meget givtig i vinterhalvåret.

Rundbane
Denne benyttes hovedsageligt til at træne sving og til opvarmning. Herunder kan man se et billede af en del af rundbanen.

Skovområde
For ikke, at hestene skal føle at det er reel hård træning, hver gang de bliver spændt for vognen, har jeg også et skov-område. Dette skov-område bliver hovedsageligt benyttet til at afstresse hestene, da de nyder at få en lille køretur i skoven.

Car-Center Racetrack – Nykøbing Falster Travbane
Udover træningsfaciliteterne på Bryggergården, har jeg mulighed for at træne hurtig-arbejder på Nykøbing Falster Travbane. Dette kan for eksempel forekomme ved, at mine hjælpere og jeg laver nogle træningsløb. Ellers kan dette forekomme ved individuelle træningssessioner.


Scroll to Top